Flex kommer att synkronisera dina formulärinställningar på butiksnivå, detta säkerställer att alla dina kollegor använder samma formulär. Detta kommer att säkerställa att alla utskrifter är standardiserade över hela butiken. För att skapa din egen utskrift, följ stegen i Hur man ändrar standardformulär. När en ny utskriftsmall har skapats kommer den att visas för alla användare som är tilldelade din butik.
Om du ändrar något manuellt på formulären (utan att använda Winner-programmets verktyg) kommer denna ändring inte att synkroniseras med dina kollegor.
Anpassade formulär
Winner Flex-kunder som har fått anpassade formulär skapade av formulärteamet behöver synkroniseras över hela företaget.
Observera: För kunder som flyttar från Winner Design (legacy) kommer detta att triggas automatiskt under migreringsprocessen.
Detta behöver endast göras en gång av en användare med rätt användarrättigheter.
- Gå till Globala inställningar i verktygsfältet och välj Systeminställningar.
- Välj fliken Utskrifter.
- Välj knappen Exportera längst ner i fönstret.
- Välj alternativet Ladda upp alla lokala RTF-formulärfiler till Företagsnamn.
OBS: Från Winner version 12.3a1
Detta kommer att trigga en uppladdning av alla anpassade utskriftsformulär i formulärkatalogen för det aktuella språket.
Observera: Ett anpassat utskriftsformulär definieras som en fil i rtf-format och med ett namn som inte börjar med w_.
Uppladdade formulär kommer att lagras i Flex-lagringen per företag och språk. När en ny uppladdning görs kommer alla tidigare uppladdade formulär först att raderas från molnlagringen.
Relaterade artiklar
Hur man ändrar standardformulär