Myk sletting
VIKTIG: Myk sletting av et prosjekt gjør ikke prosjektnummeret tilgjengelig igjen. Åpne Flex-plattformen, enten via en nettleser eller fra skrivebordsprogrammet.
- Klikk på ikonet Prosjekter i menyraden til venstre.
- Finn og velg prosjektet som skal slettes.
Merk: Velg flere prosjekter ved hjelp av avkrysningsboksen i prosjektlisten og ctrl + flervalg på prosjektkortet. - Klikk på ikonet Slett prosjekt i verktøylinjen øverst:
Merk: Hvis prosjektet har statusen tilbud sendt for et design, kan du ikke slette prosjektet før designet er satt til tapt eller tilbudet er slettet.
Merk: Hvis prosjektet er låst av en bruker, vil du ikke kunne slette prosjektet før det er låst opp.
- Bekreft beslutningen ved å klikke på Slett.
Hard sletting
Fra versjon 12.5a2 og fremover kan du slette et prosjekt permanent. Dette vil gjøre prosjektnummeret tilgjengelig igjen. Du vil imidlertid ikke kunne gjenopprette prosjektet.
VIKTIG: Av hensyn til samsvar og juridiske årsaker vil ikke dette alternativet være tilgjengelig for prosjekter og design som er solgt eller har tilknyttede fakturaer.
- Klikk på ikonet Prosjekter i menyraden til venstre.
- Finn og velg prosjektet som skal slettes.
Merk: Velg flere prosjekter ved hjelp av avkrysningsboksen i prosjektlisten og ctrl + flervalg på prosjektkortet. - Klikk på ikonet Slett prosjekt i verktøylinjen øverst:
Merk: Hvis prosjektet har statusen tilbud sendt for et design, kan du ikke slette prosjektet før designet er satt til tapt eller tilbudet er slettet.
Merk: Hvis prosjektet er låst av en bruker, vil du ikke kunne slette prosjektet før det er låst opp.
- Bekreft beslutningen ved å klikke på Slett.
- Klikk på ikonet Flere alternativer
på den øverste verktøylinjen og velg Gjenopprett prosjekter og design. Dette vil vise alle mykt slettede prosjekter.
- For å slette ett permanent, velg det i listen og klikk på Slett permanent
nederst i vinduet.