Myk sletting
VIKTIG: Myk sletting av et prosjekt gjør ikke prosjektnummeret tilgjengelig igjen. Åpne Flex-plattformen, enten via en nettleser eller fra skrivebordsprogrammet.
- Klikk på Prosjekter-ikonet i venstre menylinje.
- Finn og velg prosjektet som skal slettes.
Merk: Velg flere prosjekter ved å bruke avkrysningsboksen i prosjektlisten og ctrl + multivalg på prosjektbrettet. - Klikk på Slett prosjekt-ikonet i toppverktøylinjen:
Merk: Hvis prosjektet har status tilbud sendt mot et design, kan du ikke slette prosjektet før designet er satt til tapt eller tilbudet slettet.
Merk: Hvis prosjektet er låst av en bruker, vil du ikke kunne slette prosjektet før det er låst opp.
- Bekreft valget ved å klikke Slett.
Hard sletting
Fra versjon 12.5a2 og utover kan du permanent slette et prosjekt, dette vil gjøre prosjektnummeret tilgjengelig igjen. Men du vil ikke kunne gjenopprette prosjektet.
VIKTIG: På grunn av samsvar og juridiske årsaker vil prosjekter og design som er solgt eller har tilknyttede fakturaer ikke ha dette alternativet tilgjengelig.
- Klikk på Prosjekter-ikonet i venstre menylinje.
- Finn og velg prosjektet som skal slettes.
Merk: Velg flere prosjekter ved å bruke avkrysningsboksen i prosjektlisten og ctrl + multivalg på prosjektbrettet. - Klikk på Slett prosjekt-ikonet i toppverktøylinjen:
Merk: Hvis prosjektet har status tilbud sendt mot et design, kan du ikke slette prosjektet før designet er satt til tapt eller tilbudet slettet.
Merk: Hvis prosjektet er låst av en bruker, vil du ikke kunne slette prosjektet før det er låst opp.
- Bekreft valget ved å klikke Slett.
- Klikk på Flere alternativer-ikonet
i toppverktøylinjen og velg Gjenopprett prosjekter og design. Dette vil liste opp alle mykt slettede prosjekter.
- For å slette permanent ett, velg det i listen og klikk Slett permanent
nederst i vinduet.