Blød sletning
VIGTIGT: Blød sletning af et projekt frigør ikke projektnummeret igen. Åbn Flex-platformen, enten via en browser eller fra skrivebordsapplikationen.
- Klik på ikonet Projekter i menuen til venstre.
- Find og vælg det projekt, der skal slettes.
Bemærk: Vælg flere projekter ved hjælp af afkrydsningsfeltet i projektlisten og ctrl + multivalg på projektkortet. - Klik på ikonet Slet projekt i den øverste værktøjslinje:
Bemærk: Hvis projektet har statussen tilbud sendt for et design, kan du ikke slette projektet, før designet er sat til tabt, eller tilbuddet er slettet.
Bemærk: Hvis projektet er låst af en bruger, kan du ikke slette projektet, før det er låst op.
- Bekræft beslutningen ved at klikke på Slet.
Hård sletning
Fra version 12.5a2 og frem kan du permanent slette et projekt, hvilket frigør projektnummeret igen. Du vil dog ikke kunne gendanne projektet.
VIGTIGT: Af hensyn til overholdelse af regler og juridiske årsager vil denne mulighed ikke være tilgængelig for projekter og designs, der er solgt, eller som har tilknyttede fakturaer.
- Klik på ikonet Projekter i menuen til venstre.
- Find og vælg det projekt, der skal slettes.
Bemærk: Vælg flere projekter ved hjælp af afkrydsningsfeltet i projektlisten og ctrl + multivalg på projektkortet. - Klik på ikonet Slet projekt i den øverste værktøjslinje:
Bemærk: Hvis projektet har statussen tilbud sendt for et design, kan du ikke slette projektet, før designet er sat til tabt, eller tilbuddet er slettet.
Bemærk: Hvis projektet er låst af en bruger, kan du ikke slette projektet, før det er låst op.
- Bekræft beslutningen ved at klikke på Slet.
- Klik på ikonet Flere indstillinger
i den øverste værktøjslinje og vælg Gendan projekter og designs. Dette viser alle blødt slettede projekter.
- For permanent at slette ét, skal du vælge det på listen og klikke på Slet permanent
nederst i vinduet.