Flex synkronoi lomakeasetuksesi myymälätasolla, mikä varmistaa, että kaikki kollegasi käyttävät samoja lomakkeita. Tämä takaa, että kaikki tulosteet ovat yhtenäisiä koko myymälässä. Luo oma tulostepohjasi noudattamalla ohjeita kohdassa Miten vaihdetaan oletuslomakkeita. Kun uusi tulostepohja on luotu, se tulee näkyviin kaikille myymälääsi määritetyille käyttäjille.
Jos muutat lomakkeita manuaalisesti (ilman Winner-ohjelman työkaluja), tätä muutosta ei synkronoida kollegoidesi kanssa.
Muokatut lomakkeet
Winner Flex -asiakkaat, joille lomaketiimi on luonut muokattuja lomakkeita, tarvitsevat synkronoinnin koko yrityksen laajuisesti.
Huomautus: Asiakkaille, jotka siirtyvät Winner Design (perintöversio) -ohjelmasta, tämä käynnistyy automaattisesti migraatioprosessin aikana.
Tämän toimenpiteen tarvitsee tehdä vain kerran käyttäjän, jolla on oikeat käyttöoikeudet.
- Siirry työkalupalkista kohtaan Yleisasetukset ja valitse Järjestelmäasetukset.
- Valitse välilehti Tulosteet.
- Valitse ikkunan alareunasta Vie-painike.
- Valitse vaihtoehto Lataa kaikki paikalliset RTF-lomaketiedostot yritykselle Company Name.
HUOM: Winner-versiosta 12.3a1 alkaen
Tämä käynnistää kaikkien muokattujen tulostelomakkeiden latauksen lomakehakemistosta nykyiselle kielelle.
Huomautus: Muokattu tulostelomake määritellään tiedostoksi, jonka muoto on rtf ja jonka nimi ei ala w_-kirjaimilla.
Ladatut lomakkeet tallennetaan Flexin tallennustilaan yritys- ja kielikohtaisesti. Kun uusi lataus tehdään, kaikki aiemmin ladatut lomakkeet poistetaan ensin pilvitallennustilasta.
Liittyvät artikkelit
Miten vaihdetaan oletuslomakkeita